Jdi na obsah Jdi na menu

Jak nasrat pokladní aneb glosy z obchoďáků...

29. 5. 2016

V první řadě je důležité, přijít těsně po otevírací době - lépe být tam ještě o alespoň 15 minut dříve. Nejlepší úvod je, a nenaserete tím jen pokladní, se dívat s obličejem přitisknutým na výlohu, jestlipak tam náhodou někdo už není. Po té co se otevřou vstupní dveře se vhrňte do prodejny, seberte krabičku zápalek a s úsměvem cválejte ke kase. Zde vytaste svoji pěti tisícovou bankovku a výsledek se dostaví hned záhy. Pokud si chcete být jistí, že pokladní opravdu naserete, naplánujte vaší návštěvu na dny státních svátků, perfektní je velikonoční pondělí, nebo Štědrý den.

2.

Nezdravte! Zásadně Nikoho nezdravte.  Neděkujte nikomu a za nic! A už rozhodně se neusmívejte! Tvařte se tak kysele, jak to jen půjde… Vždyť kdo hraje na nějaké zásady slušného chování. Pokud vás kdokoli z prodejny pozdraví, dělejte, že ho neslyšíte, v horším případě ani nevidíte. Není nic otravnějšího než prodejní technik, chtějící vám pomoci při nákupu již zmiňované krabičky sirek. Pokud dojde k nejhoršímu, mějte připravenou únikovou variantu typu jen se dívám,  nebo jen se tu procházím, já opravdu nic nepotřebuji…

3.

Pokud se rozhodnete dal pokračovat ve vysíraní, je nutné to pozdvihnout na vyšší level. V případě, že přeci jen něco nakoupíte, musíte udržet glanc a dál pokračovat ve hře.

 

Při nákupu se osvědčuje několik názorných modelů.

Model první : Telefonista

Vejděte do obchodu a mobilní telefon mějte stále na uchu. Však ten signál tady v těch místech je přece tak silný!  Důležitá věc  je, nepřestat vůbec hovořit,  vskutku - co může být lepšího, než telefonovat u stánku s mléčnými výrobky, či na výdejním pultu. A  ano, jistě všechny zajímá, že vaše manželka nutně potřebuje koupit mast na hemoroidy a to, že Váš šéf je debil. (ne větší než vy)

Pronásledujte je!

V menších prodejnách bývají pulty, u kterých se obvykle kasíruje, chcete-li platit, musíte právě tam. Zahlédnete li kompetentní osobu na druhé, delší straně pultu, pusťte se za ní, je jedno, že tam nemá pokladnu , přece Vás musí obsloužit, protože vy tam kruci jste. Pochodujte zleva do prava a zprava do leva, je jedno, jestli smrká, zvrací, slzí, prostě ji pronásledujte.  Pokud by to bylo málo, naklánějte se přes onen pult a očima hledejte místo, kam v pravou chvíli fláknout s kreditkou či peněženkou. Pozor! Hrozí zde nebezpečí, že onen zaměstnanec zmerčí váš pohyb a tudíž se akce „naseru je“ nezdaří dle plánu, ba co víc, ona osoba nasere vás!  Pokud vás zahlédne, začne s Vámi hrát hru nazvanou „přesunovaná“  a budete to vy, kdo bude za kreténa.

Dělejte scény! Tvořte fronty!

Je pochopitelné, že vás doma protějšek taky sere, tak tradá, pojďme si spravit den nákupem nějaké kraviny, kterou bez tak nepotřebujete! Co na tom, že ji budete za pár hodin vracet a solidní firma na to přistoupí. A tady je další návod, jak je nasrat. Přistupte k pokladní, významně ji sdělte, že ji opravdu nechcete přidělávat starosti, a pak zahajte útok! Důležité je načasování! Pokud za vámi není dostatečně množství lidí, efekt bude nulový, ale fronta lidi stojící až pod Nízké Tatry, to je to právě potěšení. V tuto chvíli už mírně rozvrkočená pokladní Vám jistě sdělí, že  nemůže vrátit Vaše peníze, které jste tu tak pěkně utratil a zde přichází vaše chvíle! Začněte hystericky  vykřikovat cosi o neschopnosti oné persony a nechte si zavolat vedoucího! Ve frontě za Vámi už to vře, mezitím fronta dosáhla až k pojízdným schodům a nově příchozí jezdí po eskalátorech nahoru a dolů tam a zpět.

Po  příchodu  vedení prodejny změňte svoji taktiku na mírného beránka a něžnými slovy popište svoji situaci i jemu. Vedoucí nebo manažer pohledem zhodnotí situaci, polituje Vás, baba za kasou je pro vás stupidní kráva a vy všemocně odcházíte středem, s úsměvem od ucha k uchu a s plnou peněženkou.

Po pravdě… oni ti manažeři tak nějak musí. Možná byste chtěl vědět, že takových blbců jako vy tam nechodí zas tolik, aby se nedali zapamatovat.

Model Procházkovi

Obvykle vchází do podniku ruku v ruce s partnerem, je skutečné nutné, aby všichni viděli, že k sobě tihle dva krásní mladí lidé patří. Slečna má pěkně upravené vlasy, nalíčený obličej, a tváří se, jako by šli po lázeňské kolonádě. Prodejnou většinou korzují několik minut, on ji galantně nese kabelku, ona se blahosklonně usmívá a na prodejní ploše nehledají nic konkrétního. Na otázku prodejního technika, zda-li něco nepotřebují, odpovídají, že nic, že jenom procházejí…

Model Koukalovi

vypadá podobně jako Procházkovi, ale častěji je to starší pár s odrostlými dětmi, mluvčím z této party je manželka pána, který dělá, že tam vůbec není! Ona horlivě ukazuje a rozebírá možnosti, při nákupu udržuje výrazný  odstup od prodejců a při vzájemné kolizi reaguje větou, že nic nechtějí, jen koukají.

Model Jábysemjenové

Se vyskytuje pouze jako jednotlivec, vždy chodí sám a zásadně chodí před začátkem otevírací doby obchodu! Umí se nenápadně, velmi nepozorovaně vplížit do prodejny bočním, nebo zadním vchodem a je mu úplně u prdele, že pokladní ještě ani nemá peníze v kase. Důležité je, dostat se až tam, nikým nezastaven a to ani pikolíkem z ostrahy. Dalším krokem k nasrání je konstatování, že je zde, a ono asi ještě není otevřeno, že? Poté už stačí se jen furiantsky zasmát a říci: já by sem jen chtěl…

Model Potřebujiinformaci

Vy něco nevíte? Nevadí, pravidlo číslo jedna, pokladní ví vždycky všechno. A když neví, stále platí pravidlo číslo jedna. I tady také platí, že fronta musí být už v pokročilém stádiu, jinak se váš pokus o nasrání znovu mine účinkem. Je úplně fuk, co chcete vědět a na co se jdete zeptat, je jedno, jestli po ploše prodejny vidíte běhající personál s PDAčky na zadcích, kteří by vám jistě řekli to, na co zrovna hledáte odpověď, cesta na pokladnu je prostě lepší! Ten pocit, když si vystojíte frontu a pak se pokladní zeptáte, jestli mají ještě tu krkovici v akci, ten pocit je k nezaplacení. V tuto chvíli zaznamenáte dvojitý úspěch, nejenže zuří prodavačka, která se pustí do telefonování, protože vy jste neoblomný debil, ale zuří i fronta za vámi a lidé v ní stojící by, kdyby mohli, vás nejspíš ubili. Buďte ale v klidu, nasrání se povedlo a co na tom, že pro polovinu obchodu jste prostě blbec.

 

Modelové situace prozatím došly, pokud někoho něco napadne, sem s tím do komentářů…

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Aduardashy - Wangle Your Blood Pressure Checked

25. 7. 2018 15:08

Torsion bras de quelqu'un est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre determination bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-pas-cher-europe/